Dobrý den,
dnes jsem týden po aplikaci kyseliny hyaluronové HAEQUEO Plus v kombinaci s botoxem do čela, a hlavně glabely, která byla hodně hluboká. Na čele mám pořád jakoby "šlic" hrbolek uprostřed čela a vráska mezi obočím se začíná znovu rýsovat. Na kontrolu jdu za 14 dní, zda bude vše ok nebo se bude muset ještě připíchnout. Je to normální a kyselina se do té doby vstřebá nebo mám místo nějak masírovat?
Děkuji Lucie (34let)
Děláme to take leč...Přerušením svalů se ale omezí mimika, navždy...To třeba vadí u herců nebo lidí, kteří chtějí vypadat co nejpřirozeněji. Různí lidé, různé metody...
Dobrý den,
nic nepokazíte, když se ozvete svému ošetřujícímu lékaři a domluvíte se s ním na dřívější kontrole.
Na našem pracovišti také preferujeme postupné ošetření, nejprve aplikaci botulotoxinu a až následně něco dalšího. Takto vyčkejte kontroly, není to nic trvalého, takže váš lékař s vámi jistě probere následné kroky.
Krásné dny
přeje
MUDr. M. Vojtíšková
Ložisko bych nemasírovala kvůli Botoxu, který by se mohl dostat jinam než je potřeba.Vyčkejte Botox působí i za 2 týdny.
Dobrý den, také bych preferoval postupné ošetření, nejprve aplikaci botoxu a následně dle výsledku event. dopich a aplikaci kys. hyaluronové. Vyčkejte, s odstupem 14 dnů se uvidí více. Zdravím Dr.Horyna Pavel
Dobrý den,
obraťte se raději přímo na vašeho lékaře a domluvte si kontrolu dříve.
Já bych volil sekvenční postup, nejdříve botulotoxin a na kontrole si určit další postup, ale bez fyzického vyšetření těžko spekulovat.
To není právě ideální kombibnace ošetření. Určitě rozmasírujte, počkejte, až se vše vstřebá a pak asi buď lépe aplikovaný botulinumtoxin pouze, nebo drobná chirurgie.
Vráska se vytvoří tím, že jsou pod kůží mikroskopicpá septa spojující kůži se svalem a ten při pohybu kůži vtahuje na stejném místě. Pokud se vráska do slova nepodřízne a nevyplní nějakým materiálem vytlačí se zase a v novém materiálu se nadfbytek vytlačí vedle vráska a pak je profil kůže podobný zadku. Proto bych to takto nedělal. Bohužel praxe na kosmetických pracovištích je jiná.
Podřezávající struna je dosti nákladná, tak se metodika u nás používá vzácně.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci (500,-.).
Zdraví Dr. Tomášek
Vyjádřete se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí...
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.