Jak zjistit aktuální stav výplní v obličeji

Element5
Element5
24. 10. 2023 · Poslední odpověď: 31. 10. 2023

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se dá nějakým způsobem zjistit, kde a jaké množství mám nevstřebatelné výplně. Před 10ti lety jsem si nechala aplikovat milinké množství Metacrillu do rtů a kruhů pod očima. Výplň se posunula směrem dolu pod kruhy a je tam lehce hmatatelná. Ráda bych si nechala kruhy vyplnit KH, ale mám z toho strach nejen já, ale i lékaři. Na druhou stranu si říkám, že pokud je výplň jinde a KH by se aplikovala tedy jinam, tak by to nemuselo vadit obzvlášť je-li tam nepatrné množství. Jak toto řešit prosím? Je možné to nějakým RTG odhalit? Děkuji moc.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, pokud budete srozumněna s jistými riziky aplikace pod oči, pak by šla provést jemná aplikace KH. Taktika: lepší 2-3x trochu, než-li 1x moc a pak tím způsobit špatně řešitelný problém. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Dobrý den,
metakril je docela problém, nevstřebá se, i kdyby jste na ultrazvuku zjistila, že ho tam máte, těžko najdete lékaře, který by byl ochoten se pokusit ho vyndat.
Do oblasti kruhů pod očima bych výplně s kys. hyaluronovou moc nedoporučovala, natahuje do sebe vodu a dělá otok.
Držím palce, zdravím
Zimovčáková

BODY klinika plastické chirurgie

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 6. 2021
Lipofilling
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 11. 2020
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 8. 2023
Kyselina hyaluronová
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 5. 2023
Odstranění vrásek
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 12. 2010

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi