Dobrý den, před týdnem jsem poprvé v životě podstoupila výplň rtů. Bylo mi aplikováno zhruba 0,5ml KH značky Croma Saypha s lidocainem (nutno podotknout, že mě zákrok nesnesitelně bolel a to si troufnu říct, že něco vydržím). Z větší části své zvětšené rty miluji, a jsem obeznámena s tím, že mě v brzké budoucnosti čeká dopíchnutí případných nerovností anebo doplnění objemu (do maximálního množství 1ml). Všimla jsem si však relativně výrazných nerovností, především pokud jsou rty focené bleskem. Nejsem si jistá, zda to je či není špatně aplikovaná výplň anebo zda výplň nevycestovala, a proto se chci na názor zeptat vícero odborníků. Na přidaných fotografiích je vidno, jak na jedné straně rtu je výplň již lehce za linií rtů… obecně tedy, jsou mé rty povedené či nikoliv? Děkuji velice za odpověď a přeji hezký den!
podle zveřejněných fotek vypadá aplikace v pořádku. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobry den poslete fotku na muj email. dekuji
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.