dobrý den...chtěl sem se zeptat.mám celkem sportovní postavu ,tuku moc nemám ale bradavky mám takové nafouklé,jakoby něčim napuštěné,mám to již tak 3 - 4 roky,chtěl sem se zeptat jaký zákrok by toto vyžadovalo...?prosím o odpověď.předem díky.michal
Dobrý večer.Konzultace ozřejmí,jestli bude stačit liposukce,anebo subkutánní mastektomie.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád Vám poradím.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,*********
velmi pravděpodobně se u vás jedná o drobnou formu gynekomastie, pokud vás obtěžuje, je snadno řešitelná odstraněním zbytnělé prsní žlázy, při indikaci od endokrinologa operaci hradí ZP, hezký víkend doc Dušková
Může se jednat o zbytnění tukové tkáně, které lze řešit liposukcí, nebo o gynekomastii a v tom případě by bylo nutné před operací endokrinologické a mamologické vyšetření. S pozdravem Dr. Lubomír Šmuk
Dobrý den, ve Vašem případě se zřejmě jedná o tzv. gynekomastii - zvětšení prsních žláz u mužů vlivem hormonální nerovnováhy. Řešením by mohlo být operační odstranění zbytnělých žláz. Výkon je jednoduchý, hradí jej zdravotní pojišťovny. V každém případě byste měl před operací mít endokrinologické, urologické a případně mammologické vyšetření. S pozdravem MUDr. Jan Doskočil, SANUS Hradec Králové, **********
Dobrý den, děkuji za dotaz.Nejprve bych Vám doporucil endokrinologické a mammologické vyšetření, ke zjištění příčiny Vašich obtíží.Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, SANUS, Hr.Králové, *******
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.