Dobry den, podsoupil jsem vysetreni mych prsou. Na sono byly zjisteny zvetsene zlazy a endokrynolog doporucil plasticky zakrok . Jsem vsak student a tak chci hradit zakrok pres pojistovnu - 211. Muze mi nekdo poradit ktera klinika v Jihomoravskem kraji poskytuje zakroky pres tuhle pojistovnu? Mam tedy zajem o komplet odstraneni zlazy,tuku a odstraneni prebytecne kuze. Diky
Dobrý den, v Brně jsou 2 velké kliniky, které mají smlouvu se ZP, rozhodně i když chodíte na střední školu tak není problém zákrok provést na náklady ZP. Vy však musíte dojít přes svého praktického lékaře na endokrinologii, kde Vás vyšetří a navrnou případnou chirurgickou léčbu či zatím konzervativní postup léčby(hormony). Jako doplňkové je pak vyšetření prsou ultrazvukem. S těmito vyšetřeními pak budete kontaktovat plastického chirurga, který stanoví další postup a rozsah výkonu....S pozdravem Lukáš Frajer
Dobrý den, formulace požadavek asi není to nejlepší. Nicméně pracoviště, která mají smlouvu se zdravotní pojišťovnou jsou většinou velké fakultní nemocnice. Ale asi by bylo nejednodušší požádat o tuto informaci pobočku Vaší zdravotní pojišťovny. dr.Paděra
Zkuste kliniku plastické chirurgie kdekoliv v ČR ty všechny stránky mají. Zdraví Dr. Tomášek ******
Měla by to na pojišťovnu operovat každá klinika, má-li nasmlouvaný kod výkonu. Důležité je rozhodnutí revizního lékaře Vaší zdravotní pojišťovny. Zdraví Dr. Tomášek *******
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout zákrok v Brně. Lze využít úvěru přes Home Credit např. na rodiče apod. Konzultaci si můžete sjednat na tel.: ********
S přátelským pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketing
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.