Dobrý den, vůbec nevím zda tato stránka je ještě dostupná, ale tak za zkoušku nic nedám. Tak před dvěma dny jsem si na levém prsu u bradavky nahmatala bouličku. Je nebolestivá. Nevím jak ji tam mám už dlouho, nikdy jsem si toho nevšimla,až teď.Hned druhý den jsme je-li za moji dětskou lékařkou, ta mi k tomu nic moc neřekla a rovnou mi napsala žádanku na sono.Je mi 13 let,a tak se chci zeptat, jestli se může jednat třeba o hormony, žlázu...zkrátka může to být dospíváním?Mám hrozný strach aby se nejednalo o něco vážného....
Sono vše nejspíš vyřeší. Takže buď klidná. Tyto nejspíš hormonální změny jsou časté.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Dobrý den,
souhlasím, nutné sono vyšetření.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Milá Terezo, nestersujte se, zvláště v této těžké epidemiologické době, vím, že se to lehce říká, ale těžko dodržuje, ale příčin může být mnoho, cystička, aterom atd., jste ve věku, kdy hormony pracují na "plné obrátky", tudíž může být příčina tato. Přesnější vyjádření bude po sonu.
S pozdravem
MUDr. Pavel Hlava
Dobrý den Terezo, samozřejmě že se může jednat o hormonalni změny, může to být i drobny aterom to je kozni záležitost běžná. Určité co nejdříve na sono a zde se udělá zakladni rozliseni. Prosim buďte co nejvice v klidu, stres zde nepomůže.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.