Dobrý den, potřebuji ošetřit nejlépe hned hlubokým ablačním laserem nebo zbrousit chirurgickou cestou obličej.Už jsem psala na pár míst někde neodpovídají někde mi píší ať si domluvím schůzku.Jsem z Ostravy a potřebuji vědět jistě, jestli mi to hned udělají.Jak jsem už tu psala mám po celé tváři elastické vrásky a zhrublou kůži a začíná to žloutnout.Přikládám foto.Jsem z toho už zoufalá.Budu ráda, když se mi někdo ozve.Děkuji
Dobrý den, ty pory by se mohly po razantním zákroku případně i mírně zvětšit. Nikde není psáno, že vývod mazové žlázky bude pod úrovní vrstvy, která se zákrokem snese, užší, ani rebuilding kolagenu to nemusí "spravit". Laserů je ale velmi mnoho typů, konkrétnější informace Vám dá pouze lékař, který by Vám metodu prováděl.
I ohledně peelingu, je jich mnoho druhů, někdy se provádí 1 sezení, jindy série sezení. Zastávám názor, že jemné metody prováděné během let podle potřeby obvykle velmi dobře pokryjí většinu požadavků, a bez rizika (o.k., řekněme s minimálním rizikem, které je prostě ale řádově menší než u full-face razantních laserových zákroků). Nikdy není dobré upnout se na nějaký zákrok jako na jediné a přímé řešení. Uvažte, že ano, můžete se hojit 14 dní a budete spokojená, ale jsou také lidé, kteří mají půl roku různé mírnější problémy, citlivost pleti, zarudnutí, pigmentace, a je pro ně psychicky náročné to období přestát.
Příjemný den,
MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha
Dobrý den,
abychom mohli doporučit pro Vás nejvhodnější řešení, je nutná osobní konzultace. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE na tel. ****** nebo e-mailem *******.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Dobrý den,
Omlouvám se, ale nemyslím si, že je pro Vás zamýšlený výkon to nejlepší. Vždy je lépe postupovat od méně razantních - a tedy méně rizikových - metod k těm náročnějším, protože velmi často ty méně razantní dokážou pomoci také. Pokud jde o zamýšlené laserové ošetření, bohužel bez konzultace a osobního vyšetření Vám asi nikdo jaksi zcela "najisto" nic neslíbí.
Příjemný den,
MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha
Dobrý den,
na zbroušení pleti můžeme doporučit Frakční laser CO2, v případě zájmu se objednejte tel. na čísle ******** na osobní konzultaci. Zdraví dr. Vraspírová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.