Tak píšu ještě jednou. Jsem z těchto stránek absolutně zmatená. Na stránkách se píše, jak pomáhá na jizvy po akné, pigmentové skvrny atd. a pan doktor z Ostravy jednoznačně tvrdí, že to není pravda! Že se pleť pouze omladí, určitě nezmizí jizvy... Jsem na zákrok frakčním laser údajně nové generace objednaná a teď si opravdu nevím rady. Jak to tedy je? Kdo má pravdu? Děkuji
Vidíte, že i ostatní kolegová ( byť velmi opatrně ) potvrzují mé tvrzení. Pravdu mám já a stojím si zatím, že frakční laser jizvy neodstraní. Je to strašně jednoduché - frakční laser je nastavený tak,m aby pleť nebrousil. Ať je jizva po akné jakákoliv, je vždy natolik hluboká, že ji lze korigovat nebo odstranit pouze a jen broušením. Jak to chcete udělat, když frakční laser nebrousí ? Nicméně vzhledem k vašim pochybnostem je řešení velmi jednoduché - zaplaťte a absolvujte zákrok na frakčním laseru a pak sama uvidíte a posoudíte kdo měl pravdu. Přeji příjemné svátky. MUDr.Lucák,Ostrava
Dobrý den!
Frakční laser jizvy odstraňuje,záleží však na hloubce jizvy,poté je možno provést ošetření jiným typem laseru.
V případě zájmu o konzultaci nás kontaktujte
S pozdravem Smrčková Renata - Klinika LLC Ostrava
Dobrý den, zaáleží na tom , jaké jizvy mají charakter - od toho se odvíjí adekvátní léčebný postup, který můýe být i kombinovaný.Není je frakční laser
zdravím dr. stratilová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.