Už nějakou dobu mě trápí asymetrie obličeje. Odjakživa jsem měla slabý zákus, který byl spraven rovnátky, kdy mi byly vytrženy dva zuby v dolní čelisti a zuby sklopeny dozadu. V té době mi bylo 13 let a zdálo se toto řešení jako bezpečnější alternativa než plastika čelisti. Nicméně, nyní je mi 24 let, a všímám si že jedna strana čelisti je výrazně vetší než druhá. Z profilu vypadám jako jiný člověk z levé a z pravé strany. Obočí, koutky úst se mi zvedají na jedné straně a nos mi ubíhá také do strany. Poradil by mi prosím někdo se zákrokem, kterým bych mohla dosáhnout harmoničtějšího obličeje?
Dobrý den.Skoro nikdo není symetrický a každá asymetrie lze opticky vylepšit. K tomu je nejlépe pomoci mezonítěmí, s tím, že povislejší část obličeje bude ošetřena větším množstvím nití. Pro definitivní názor prosím využijte osobní konzultace zdarma.
S pozdravem Zdobinská Reisingerová Helena, Dermatým.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.