Dobrý den, moc prosím..existuje nějaký zákrok, kterým by se dalo snížit vysoké čelo? K tomu všemu mám kouty a vypadám hrozně, stydím se chodit ven, nikdo snad nemá tak vysoké čelo a kouty jako já a to mi je teprve 21. Mám z toho deprese a potřebuji nějak pomoci.Děkuji.
Dobrý den, ano, existuje zákrok, kterým je možné "snížit vysoké čelo". Tuto metodu používám při operaci "frontlift" - vytažení čela, kdy odstraňuji část kůže ne ve vlasech, ale na vlasové hranici právě u pacientek s vysokým čelem. Dochází tedy ke dvojímu efektu - omlazení jako základní cíl a vedlejší efekt je právě snížení čela. Máte-li zájem o konzultaci, kontaktujte mě
S pozdravem
Dr.Fialová
Dobrý večer.
opravdu máte vysoké čelo, to je fakt.
Máte několik možností.
-že se nad to povznesete, nebudete hledat řešení
-změníte účes a budete mít ofinu
-necháte si transplantovat vlasy ze zadní části skalpu
-operaci čela, která vzhledem k věku asi ještě nepotřebujete
Doporučuji Váš problém probrat i s psychologem, jestli Vás netrápí ještě úplně něco jiného.
Dobrý den,
bohužel z plasticko-chirurgického hlediska není zákrok, který by Vám snížil vysoké čelo. Jediné řešení, které mě v tuto chvíli napadá je vlasový implantát.
Hezký den,
MUDr. Martin Molitor - primář plastické chirurgie, Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.