Dobrý den, je mi 45 let. Začínají se mi dělat tz.syslí tváře,mám trochu podbradek a hlavně povolený krk.Vrásek tolik ještě nemám, ale myslím, že face-lift mi by vůbec neuškodil. Je tato operace trvalá nebo se po letech musí opakovat? Jak dlouho trvá rekonvalescence (za jak dlouho může člověk do práce mezi lidi) a prosím o cenu tohoto zákroku. Jsem zdravá, upřednostňuji analgosedaci ane celkovou narkozu. Jsem z Prahy 8. Moc děkuji za odpovědi, Zdenka
Vážená paní, je-li u Vás face-lift již skutečně indikován nelze bez Vašeho vyšetření říci, možné to ale je.Po případném zákroku počítejte se rekonvalescencí cca 2 - 3 týdny. Samozřejmě, že výsledek žádné kosmetické operace není navždy - ale to je individuální a seriozně není možné určit, bude-li tuto operaci nutno opakovat a po kolika letech.Další podrobnosti Vám ale mohu říci až po Vašem vyšetření, ale měla byste počítat s cenou cca 25 - 30 tisíc. Zdraví Dr Svoboda
Zdraví Dr Svoboda
Vážená paní.Na viditelný efekt face-liftu s výsledkem do příštího dne žel Bohu nevěřím .V některých nekomplikovaných případech doba rekonvalescence 3-4 týdny se může zdát dost dlouhá.Hodně záleží na typu operace.Doporučuji přečíst si článek "face-lift-moderní trendy"-třeby zde naleznete inspiraci.S pozdravem Dr. Vrbický
Faceliftem se posune věk o něco zpátky a pak si zase stárnete podle počtů svých radostí a strastí v životě, takže by bylo přehnané hovořit o tom jak dlouho to vydrží. Při bezkomplikovaném průběhu můžete po dvou týdnech pracovat, ne ovšem těžkou fysickou práci tu tak po 3-4 týdnech. Optimum nové operace obličeje je 10 let, lze ji provést už i po pěti letech a "kaskadérky" chodí i dřív. Analgosedace v kombinaci s lokální anestesií je běžná. Při konsultaci vnímejte způsob operace. Někdy se provádí jen kožní lift, někdy i lift SMAS (pouzdra svalů) při stejném řezu. Je to věc trvanlivosti efektu. Někdy vyšší ceny jsou právě z těchto důvodů. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích a vybrat si hlavně erudovaného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den,
je mi 56 let a ráda bych absolvovala facelift obličeje a případně i korekci dolních i horních očních víček /to podle doporučení lékaře/. Je možné tyto operace udělat najednou ? Ráda bych též věděla jak probíhá rekonvalescence ? Pracuji s lidmi, proto bych měla být úplně bez viditelných problémů. Prosím o vyjádření pacientů i zde diskutujících lékařů.
Jaká byla nejdelší lhůta u vašich pacientů do úplného vyhojení.
Děkuji za odpověď!
Dobrý den,
operace lze provést najednou, znamená to však delší rekonvalescenci, která se pohybuje kolem 3-4 týdnů v případě, že nenastane nějaká komplikace v pooperačním období. Určitě nečekejte, že po 2 týdnech nebudou na Vašem obličeji stopy po chirurgickém výkonu. Rekonvalescence může být samozřejmě i delší.
Zdravím
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.