Dobrý den,
mám dotaz ohledně takového svého osobního problému s nosoretními rýhami, bohužel výplňové materiály a různé techniky její aplikace odzkoušeny a není to pořád to co by mi ulevilo, mám to geneticky podložené a oblast lící (líčka) zkrátka dosti vyvinutou (zřejmě nešikovná souhra kostěnneho podkladu a měkkých tkání), že mám pak prominentní, hluboké záhyby... Trápí mě to od dětství, nyní mi je 27 a představuje to pro mě jakýsi estetický problem, diskomfort... Zasílám foto z profilu, můžu přidat i více fotek... Je nějaká invazivní metoda? Něco jako lift střední části obličeje, cokoliv. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
rozhodující je vždy osobní konzultace s lékařem a vyšetření. Na základě vyšetření se doporučí pro Vás vhodný postup. V tomto věku invazivní metody nejsou vhodné.
S pozdravem
MUDr. Eva Müllerová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
na invazivní metody operací obličeje jste ještě příliš mladá, efekt by se bezy vytratil.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.