Mám otázku pro Arte Clinic zda by mohli sdělit cenu zákroku za lícní a spánkový lifting. Děkuji Hana
Dobrý den, bohužel takto formulovanou otázku nejsem schopen zodpovědět, odhaduji, že se Vám zřejmě jedná o neinvazivní lifting např. metodou Aptos, nebo pomocí mesonití ? Musíte prosím upřesnit svůj požadavek a úplně nejlepší by byla osobní návštěva odborníka a konzultace ohledně daného problému.
S pozdravem
MUDr.Pavel Hlava
Dobrý den, cena horního
liftingu metodou Serdev lift je 25 000,. Můžete se objednat na
nezávaznou a bezplatnou konzultaci – info na našem profilu.
S
pozdravem MUDr. Jana Paduchová
Mám dilema, zda se rozhodnout pro facelifting-smas , nebo jen art lifting pomocí nití . Pokud je kůže volná , předpokládám , že při vytažení pomocí nití musí zase někde přebývat a řasit se. Prosím o názor, který ze zákroků je efektivnější . :) děkuji
Dobrý večer,
Obecně jsem názoru, že konzultace je právě od toho, aby lékař posoudil, jaká léčba/ operace je pro klientku vhodná.
Tady je potřeba si uvědomit, že označení “níťový lifting” je pojem široký, který zahrnuje jak výkony s materiálem, a technikou, který umožňuje zejména struktury “jen vytáhnout”, nebo vytáhnout a stimulovat tvorbu nových tkání, nebo pouze to posledné.. proto tak rozdílné hodnocení výsledků “níťovych liftů”...
Z uvedeného je jasné, že jakýkoliv níťový lifting, je indikován u zcela jiného anatomického nálezu, než je indikován “klasický” lifting - i když tady taky existuje řada metod, technik atd
Art Lift - je pouze označení jedné značky nití
SMAS je anatomicke označení struktury oblasti obličeje- a výkon typu face lifting často zahrnuje i nějakou úpravu této struktury ..
Pokud přiložená fotografie odpovída Vašemu aktuálnímu anatomickému nálezu, bude jakákoliv metoda níťových liftingů pro Vás nevhodná. Bohužel... a ne s ohledem na trvácnost výkonů...
Nicméně bude i velice důležité zvolit adekvátní techniku liftu a zohlednit Váš anatomický nález. Správná před a pooperační péče bude, jako vždy, taky důležitá k udržení výsledku operace.
Hezký večer.
PP
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.