2002,úraz L-tříštivá zlomenina patní kosti,otevřená rána podél vnitř.hlezna-pak autoplastika,P-mnohočetné zlomeniny,oboje léčené v HK,nejprve traumatologie,. pak odkázaná na ortop.fakultní nem.HK-vnitřní fixace,skoby ,šrouby,,,sádry,L-zůstaly 4 prsty kladívkové,úplně,a vprostřed chodidla se dělá od prosince2008 boule,při chůzi jaksi puká,je citlivá,objednání mám až na září,žádný jiný ortop.nechce provést vyšetření-jsou tam v L-šrouby,po fixaci-částečné znehybnění kotníku/,pak i vpravo/kde jsou taky šrouby/.Tak nevím jak si mám pomoct,koupit si nějakou pomůcku na prsty a bouli protlačit nebo stáhnout ,,poradˇte mi .díky.Jarka
Zdravím, Jarko,
ve Vašem případě bych Váše problémy neřešil konzultacemi na jiných pracovištích. Pokud jste léčena a dále sledována na královéhradecké klinice, neměňte pracoviště, ale s důvěrou se obraťte na Vašeho lékaře, který Vám jistě vyjde vstříc. Ani se ostatně nedivím ostatním kolegům, že Vás nepořebírají do léčby.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.