Odstranění komedonů

Martina94465
26. 4. 2012 · Poslední odpověď: 23. 1. 2020

Dodbrý den, je mi 26let a pořád mě trápí černé komedomy po celém nose a kolem pusy. Chci se zeptat co udělat pro to, aby zmizely nebo co podstoupit a jak mám postupovat. Děkuji za Vaše odpovědi

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

ošetření diamantovou abrazí v Petra Clinic stojí 2100 Kč (obličej, krk i dekolt.) Můžeme Vám také nabídnou Diamantovou abrazi speciál, společně s lymfodrenážníma kalhotama.
Ošetření chemickým peelingem stojí 1500 Kč.
Tímto Vás zvu na bezplatnou konzultaci, kde vám doporučíme ošetření přesně na Váš typ pleti.

S pozdravem
Petra Řehořková

Vážená slečno Martino,

bylo by vhodné černé komedony vyčistit. Velmi dobře funguje diamantová mikrodermabraze a také mechanické čištění s případnou napářkou. Zaroveň se dá dopomoci i používáním speciálních přípravků profesionálních i na doma. S pozdravem FYMC.

Komedony by se mohly odstranovat mechanicky a dále je třeba používat léčebné masti, krémy,gely, které zamezují tvorbě komedonů.Navštivte dermatologa.

Dobrý den,
problému černých komedomů by Vás zbavila pravidelná péče přístrojem HydraFacial. Ošetření má několik kroků. V prvních krocích je provedena exfoliace a změkčení komedomů. V dalším kroku ošetření se provádí tzv. automatická Vortex extrakce pórů. Díky unikátní koncovce, která využívá Vortex Fusion technologii jsou póry dokonale vyčištěny a v kombinaci s použitím roztoku s obsahem beta kyselin (např. kyseliny salicylové) se póry stahují. Tím ale péče HydraFacial nekončí.... mohou se infúzí aplikovat peptidy do vrásek (pokud je třeba) a dále se neinvazivně aplikuje do kůže nanomolekulová kyselina hyaluronová, která rehydratuje Vaši pleť, společně s koktejlem antioxidantů, které ji chrání, ozdravují a omlazují.
Celý exfekt ošetření HydraFacial je o exfoliaci, rehydrataci, rejuvenaci a ochraně pleti. Ošetření provádí již několik center v ČR i SR. Pokud budete chtít přímý kontakt na centrum ve Vašem okolí, můžete mě kontaktovat.
Mgr.Renata Sičáková, Datura s.r.o.,

Datura, s. r. o.
(0)
Praha

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi