Mám pokročilou artrózu kloubu pod palcem, obstřiky už nepomáhají a lékař mi doporučil operaci v nemocnici chirurgie ruky ve Vysokém nad Jizerou. Jsem osamělá seniorka z Prahy, je tam špatné spojení, nedovedu si představit tam jet na konzultaci a posléze operaci, to skutečně jinde nelze tuto operaci podstoupit?
Dobrý den
Z Prahy je poměrně kvalitní spojení na naše pracoviště s jedním přestupem autobusem. Pokud nechcete jezdit tolikrát, můžete využít konzultaci na ambulanci Dr Kebrleho v Praze na poliklinice Budějovická - bývá tam ve čtvrtek a ušetříte si tak jednu cestu případně následné kontroly. Hezký den. Lhotský
Můžete se objednat na naše pracoviště k MUDr.Dobiášovi.Pracuje na 1 ortopedické klinice a na našem pracovišti se zabývá též chirurgií ruky.
Tel.:739678659
s pozdravem Dr. Vrbický
Dobrý den, byl jsem u svého praktického lékaře a napsal mi poukaz na vyšetření pro odstranění jizvy v dlani po drobném bodném poranění (mám tam tvrdou bulku a překáží mi to). Je možné se k vám objednat na zákrok a jakým způsobem? Děkuji za odpověď
Za jak dlouho po operaci uvolnění loketního kloubu může ruka do plné zátěže, vč. sportovních aktivit (jízda na kole, tenis)?
Plnou zátěž lze povolit po 6-8 týdnech po výkonu, pokud je pooperační průběh bez komplikací.
S pozdravem,
MUDr. Aleš Fibír
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.