Dobrý den,moje otázka je jednoduchá,a mám pocit že i hloupa,ale musim se zeptat...můžu navštěvovat solárko? treba po nejakem case po osetreni,ve stredu jsem byl na chemicekm peelingu a jdu za tri tydyn a pak za sest tydnu?smim tedy nejakou dobu mezi tim chodit do solarka nebo to nepripada v uvahu!!Dekuji za odpoved
Dobrý den, po chemickém peelíingu se sluníčku musíte vyvarovat a používat krémy s vysokým ochranným faktorem - do solária tedy nechoďte. S pozdravem MYCLINIC prague.
Vážený Jane, určitě Vás ošetřující lékař informoval, že po dobu aplikace chemického peelingu se nesmíte vystavovat slunečnímu záření a to ani v soláriu. Také velmi záleží jaký typ chemického peelingu Vám je aplikován,některé peelingy jsou jemnější, jiné hodně intenzivní, obecně však platí - slunce ne, hrozí vznik nežádoucích pigmentací.
Dobrý den, dělá někdo hloubkový peeling s TCA nebo fenolem už na hlubší vrásky.?
Ano a tepelná pevnost laseru má účinek zpřísnění skingu.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.