JE MOŽNO APLIKOVAT CHEM.PEELING I V LÉTĚ??JAK MÁM OŠETŘOVAT ROZŠÍŘENÉ PORY V LÉTĚ,ABY SE MI ZATAHOVALY?PRÁVĚ V LÉTĚ SE MI HODNĚ MASTÍ PLET..A ZHORŠUJE SE MI.DĚKUJI
chem. peeling se v létě zpravidla neprovádí, ale i v létě můžete pokračovat v aplikaci přípravků s ovocnými kyselinami na noc, jako kdybyste se "připravovala" na chem. peeling. Na den krém s UV filtrem-byl by vhodný např.Photoderm AKN SPF 30 na problémovou pleť. Pokud byste měla zájem probrat váš problém blíže, můžete se objednat na konzultaci, tel. *******. S pozdravem MUDr.I.Baumeltová
Dobrý den,
chemický peeling se v létě neprovádí,došlo by k tvorbě hyperpigmentací(tmavých skvrn).
Výborným řešením pro odstranění či zjemnění rozšířených porů je laser N-Lite.
Taktéž je možno ošetření invazivní metodou - laserem Derma K.Toto se provádí v zimních měsících,s delší dobou hojení,ale výborným efektem.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle *******.
S pozdravem Smrčková - Klinika LLC Ostrava
Dobrý den,
povrchový peeling v obličeji se může provádět i v létě s tím, že používáte přes den fotoprotekci (krém s vyšším ochranným faktorem) a cíleně se neopalujete. V létě můžete také využít neinvazívní mesoterapii. Tato metoda nezávisí na ročním období, výborně hydratuje a zlepšuje celkový stav pleti.
V dnešní době již existují speciální chemické peelingy, které se dají aplikovat v průběhu celého roku jako je např. RenoPeel od firmy Renophase (existují čtyři různé druhy, dle typu, stáří a poškození pokožky). Jako domácí péčí doporučujeme během léta používat produkty od firmy NeoStrata, speciální péče s ovocnými kyselinami - zelená řada a samozřejmě ochranu před slunečním zářením.
Dobrý den,většinou se v létě neaplikuje,ale jsou i speciální peelingy pro letní období.Po ošetření je nutno používat přípravky s vysokou ochranou před sluníčkem.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.