Dobrý den , obracím se na Vás s nestandardním dotazem . Byla jsem v estetickém salonu v Mostě, již několikrát na chemickém peelingu a vše proběhlo v pořádku. 16.11. jsem byla na chemickém peelingu v kombinaci s dermapenem. Odcházela jsem s opuchlým obličejem, druhý den výrazné otoky, další dny strupy .( V příloze zasílám fotografie) Jaký je na to Váš názor? Podle paní doktorky v Mostě sice nestandardní reakce ,ale mělo by se dát do pořádku. Na obličeji přetrvávají výrazně prohlubně, které mi nepřijdou,že by se vyholili jak by se dalo do budoucna řešit? Jaký zákrok by jste mi doporučili abych mohla toto zvrátit nebo mám nezvratně poškozený obličej?
Dobrý den, v tuto chvíli regenerace kůže ještě probíhá. Doporučujeme nechat pleť odpočinout. Mazat se hojivým krémem, který zakoupíte v běžné lékárně, např. Cicaplast. Používejte rovněž SPF, ať předejdete případné tvorbě pigmentových skvrn. Později je možné kvalitu kůže a novotvorbu kolagenu podpořit aplikací polynukleotidů nebo exosomů (mezoterapie jehličkou bod po bodu). Tyto procedury by měl provádět lékař, ne kosmetička v salonu. Hezký den, tým FYMC
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.