Ráda bych příští týden zkusila podstoupit v Praze chemický peeling.Ale mám obavy z pigmentace, kterou již mám trochu na tvářích asi z důvodu sluníčka.Můžete mi doporučit jaký peeling podstoupit, kde , cenu a jak dlouho je pak plet červená a zda se loupe? děkuji
Dobrý den,
chemickým peelingem se řeší i pigmentace. Je však třeba počkat na podzimní či zimní měsíce. Typ peelingu se stanovuje při vstupní konzultaci.začervenání a olupování závisí jak na typu peelingu,tak i na typu kůže. Vše se individuálně domlouvá při prvním vyšetření.
Zdraví Laserové centrum Anděl,
Dobrý den, na Klinice GHC používáme velmi jemný chemický peeling od firmy Renophase, který klientky snáší dobře. Samozřejmě reakce je vždy individuální. 1 aplikace tohoto chemického peelingu stojí 900,- Kč a doporučujeme 4 aplikace v rozmezí 1 - 2 týdnů. Objednat se můžete . Těšíme se na Vaši návštěvu. S přáním hezkého dne za GHC Kliniku Markéta Koňaříková
Dobrý den,
přijďte k nám na BEZPLATNOU konzultaci a pokud budete spokojena chtít, můžete peeling u nás hned podstoupit. Již dávno nemusíte být červená a loupat se. Existují sofistikované přípravky.
S pozdravem Dermitage -
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.