Dobrý den, chtěla bych podstoupit některý z těchto zákroků( Profhilo nebo plasma s kys. hyal.),ale rozhoduji se, který je lepší. Jedná se mně o korekci vrásek a celkové oživení pleti. Na čelo mně byl doporučen botox, ale ten zatím nechci. Dá se využít některá z uvedených metod i na čelo? Věk 38 let, některé vrásky už jsou hodně viditelné. Děkuji předem za názor. Eva
Dobrý den, největší rozdíl je v množství a složení kys.hyaluronové profhilo pleť více vypne a je spíš na hlubší vrásky, plasma s kys.hyaluronovou zas více pleť rozzáří a udělá fresh look. Pokud vás trápí hlavně čelo tak tam by jsem také nejdříve aplikovala botox na mimické vrásky a v dalším sezení plasmu s kys hyaluronovou výsledek bude pak lepší. Lze to provést i bez botoxu, ale pak není výsledek tak dobrý a vydrží kratší dobu. Každopádně záleží jak maté hluboké vrásky a kvalitu pleti, každý člověk je jiný a je nutno volit individuální přístup.
U nás na klinice provádíme oba výkony, v případě dotazu mně kontaktujte.
Přeji krásný den,
Veselá
Dobrý den,
lépe by se odpovídalo, pokud byste přiložila fotografii.
Pokud řešíte hlavně vrásky na čele - upřímně - nic v této lokalitě nevypne vrásky tak, jako botulotoxin. Proto jej všichni tak doporučují.(Ošetření je rychlé, většinou jednorázové a cenově dostupné)
Profhilo je zákrok, který vám udělá lehký lifting pleti, plasma pleť vyživí a projasní. Pokud byste řešila i případný pigment či červené žilky nebo póry, na toto by se hodilo mikrojehličkování, to je skvělé ošetření, které dodá pleti výživu, zatáhne póry, zredukuje pigment i žilky, barevně pleť sjednotí.
Na čelo se dají použít všechny metody. Úplně nejlepší by bylo, kdybyste je mohla všechny vyzkoušet a nakonec si říci:, ano, toto mi vyhovuje nejvíce, na to budu chodit......Ale to je ideální situace, která se nepotkává s realitou......
Pokud byste k nám přišla, podíváme se na hloubku a množství vrásek, strukturu pleti a dle vašeho očekávání doporučíme.
S pozdravem
MUDr. Milena Vojtíšková
Dobrý den, Rosalie,
základem estetických zákroků, ale i chirurgických je konzultace, kdy společně s lékařem usoudíte jaký zákrok je nejvhodnější právě pro vás.
Plasmaterapie, Prophilo i mezoterapie na základě kyseliny hyaluronové se dají aplikovat i do oblasti čela.
Prophilo je spíše na hlubší vrásky a jedná se o kyselinu hyaluronovou. Plasma je vhodnější na jemnější korekci vrásek a oživení pleti, neobsahuje kyselinu hyaluronovou, ale látky tělu vlastní.
Nedá se říci, že by jeden vámi změněný zákrok byl lepší. Každý působí trochu jinak. Proto je důležité, aby jste se s lékařem domluvili na základě vaší platí a a představě o výsledku.
Konzultace je nezávazná a zdarma.
Krásný den Vám přeji MUDr. Anna Zbrorovská
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.