Dobry den,
Jsem skoro 10 měsíců po zákroku. Bohužel mi přijde, že mi tuk z podbřišku částečně zaplnil horní část. Břicho je sice esteticky zarovnané, ale z profilu je vidět celkově navýšená plocha o cca 2 cm. Nemohu vůbec říci, že bych liposukci zeštíhlela. Je to možné? A dá se s tim neco dělat? Děkuji
Dobrý den, to možné není. Takto na dálku a bez vyšetření se ale nelze přesně vyjádřit. Obraťte se na svého operatéra.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
během liposukce není v podstatě možné, že by se tuk přesunul z jednoho místa na druhé, pokud nebyla liposukce kombinována s fatgraftingem, teda že odstraněný tuk se po zpracování aplikuje na jiné místo, nejčastěji prsa nebo hýždě. Prosím poraďte se se svým operatérem, nebo navštivte plastického chirurga k další konzultaci. Bez přesnějšího popisu operace nebo bez fotografií nebo ideálně bez vyšetření se nelze přesněji vyjádřit.
S přáním hezkých dnů
M. Molitor, Art Ethic Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.