Liposukce slim lipo - správná volba na povislou kůži?

daja228966
23. 4. 2015 · Poslední odpověď: 24. 4. 2015

Dobrý den, za 3 týdny mám podstoupit liposukci SLIM LIPO, ale nejsem si jistá zda jsem zvolila tu správnou. Mám volnou kůži pouze okolo pupíku /po dvou porodech/ a minimálně tuku. cena je 44tis, což je dost. Nevím zda by byla lepší liposukce BODY JET a na jakém je principu? Můžete mi poradit? Děkuji a přeji hezký den. D

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, nejspíše by byla pro Vás vhodná malá liposukce kolem pupku. Souhlasím s názorem, že mechanické podráždění při tumescentní liposukci zčásti povede ke kontrakci kůže. Pokud je liposukce v tomto rozsahu, cena se mi zdá vysoká.
S pozdravem dr. Horyna Pavel

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...

Pokud jde o vypnutí kůže, potřebujete nikoli odsát tuk, ale vypnout vazivo a to jde nejlépe s pomocí tepla. Jednou možností je laser, ale i když jsem jeho fandou, v oblasti břicha jsme ho již takřka opustili (pro nedostatečné výsledky) a nahradili radiofrekvenční liposukcí BodyTite - viz ****************. Důležité je, zda řešíte nadbytek tukové tkáně, nebo povislou kůži popř. obojí. Jinak ceny jsou na všech klinikách velmi podobné- liší se jen, co a jak je či není v ceně, hlavně si najděte lékaře, kterému důvěřujete a obejděte jich na konzultaci raději více.

Dobrý den dajo, pokud píšete , že máte minimální množství tuku, tak nevím zda liposukce je pro Vás to správné řešení. Ale jistě jste během konzultace prodiskutovali možnosti řešení a zvolili správně. Po aplikaci laseru se může ochablejší kůže více zmenšit, ale liposukce body jet je pouze odsávání tuku poškozeného proudem vody. Tedy na kůži žádný vliv. dr.Paděra

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi