Dobrý den, Zhubla jsem za rok a pár měsíců přes 30 kg, nadále mi ještě zbývá 15 kg. Chodím do fitka, posiluji ale bohužel i tak mi zůstává enormní množství povolené kůže (měla jsem 111kg) na vnitřní části stehen a na břichu. Zvažuji plastickou operaci po získání ideální hmotnosti. Na kolik peněz se vším všudy by mě operace na odstranění přebytečné kůže stála ? Existuje splátkový kalendář pro mladé lidi do 26 let ?
Dobrý den. Na plastickou operaci existuje půjčka u banky Reifanser. cena záleží na rozsahu plastiky.Měla by jste se objednat ke konzultaci a tam by jste se dověděla přesnou sumu za výkon. pokud máte zájem, objednejte se u nás na tel. čísle 7333361577 Po-Pát od 16 00-20 00 hod. Zdraví Mudr. Šulcová
Zdravím.
V podbřišku by byl pravděpodobně možný i menší zákrok v lokální anestesii cenově podstatně méně náročný než abdominoplastika.Na stehnech je nutno posoudit i v jiných pozicích.Objednejte se k bezplatné konzultaci na tel.č.:272937286, nebo 739678659.Chováme velké sympatie a pochopení k lidem kteří vlastní vůlí dokázali zhubnout.Máme s tím i dost zkušeností.
s pozdravem Dr. Vrbický
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.