Chtěla bych se zeptat:mám od narozeni vystouplej pupík a chtěla bych to změnit jestli to jde???chtěla bych se zeptat kolik to tak stoji a jestli to je nebezpečné?mam stoho takovej divnej pocit když se mě každej na to břicho díva:(....děkuju
Vážená Kláro,úprava pupíku se provádí v lokální anestezii, cenová relace se pohybuje kolem 5 000,-Kč a bližší podrobnosti o operačním postupu Vám sdělí plastický chirurg při vstupní konzultaci.
Dobrý večer, samozřejmě, že úprava pupíku je možná. Detaily Vám mohu říci až po vyšetření. V SANUSu stojí tento výkon v lok. anestezii 3 300. Máte-li zájem, rád Vás potkám na konsultaci. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, 775 29 61 61
Dobrý den, prosím jsem po operaci břišních svalů 2 roky (mám to zpevněné síťkou), chtěla bych se zeptat, jak velká komplikace by byla, kdybych neplánovaně otěhotněla...děkuji moc
Dobrý den,
souhlasím, doporučuji záležitost probrat s Vaším operatérem.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost abdominoplastiky přes pojišťovnu OZP,je něco takového možné? Jsem po třech dětech, mám špatnou elasticitu kůže,přikládám fotu v předklonu, mám z toho celkem velké psych.potíže,ostych.Je mi teprve 35 a opravdu to vypadá hrozně.
Zkuste Pardubickou, Hradeckou, nebo Chrudimskou plastiku, tam, tuším, mají smlouvu se zdravotními pojišťovnami. Vemte doporučení od obv. lékaře s tím že budete mít nejspíše i rozestup přímých svalů břišních a oni Vám poradí.Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
www.precizia.cz, davidtomasek@precizia.cz
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.