Dobrý den. Potřebuji se zeptat zda mohu podstoupit zákrok když asi rok a půl užívám Ozempic 0,25 ml NELECIM se s cukrovkou ale můj diabetolog mi ho předepisuje. Mě moc vyhovuje protože sním menší porce a proto si dávám záležet na vyvážené zdravé stravě a celkově pomalu hubnu. Děkuji za odpovědi. Kett.
Pravděpodobně operaci budete moci podstoupit. Před každou narkozou je nutné kompletní předoperační vyšetření, v rámci kterého by se měli Vaši ošetřující lékaři vyjádřit k operační zátěži. Na klinikách, se kterými spolupracují, mají v tomto smyslu vždy konečné rozhodující slovo anesteziologové.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den. I pacienti s diabetem mohou podstoupit operaci. Je potřeba však mít normální hodnoty glykovaného hemoglobinu, v pořádku předoperační vyšetření, důležitá bude péče o ránu. S pozdravem, Formé clinic.
Dobrý den,
je nutné vše posoudit s kompletním předoperačním vyšetřením. Obecně - diabetici se hojí hůře a abdominoplastika je velká operace.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.