Dobrý den, jsem 5 týdnů po abdominoplastice, kůže se upravovala pouze ve spodní části, kolem jizvy mám stále otok, vypadá to jako takový vystouplý špíček. Jizvu samozřejmě masíruji, ale mám obavy, aby mi to tam nezůstalo, prosím poraďte co to může být. Nemůže to být třeba nějaká sraženina, kterou je potřeba odstranit? Velmi vám děkuji za odpovědi.
Dobrý den.Doporučuji aby jste zašla za svým operatérem a ukázala mu jizvu,určitě bude vědět jak to ošetřit. Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý den, přítomnost sraženiny je po takové době nepravděpodobná. Může se jednat o otok či nedostatečnou resekci podkoží. Ostatní viz kolega Remeš. Srdečně zdravím.
Dobrý den. Poraďte se se svým operatérem, masírujte nejen jizvu, ale i oblast nadbytku, noste pooperační prádlo se správnou kompresí a péči můžete doplnit, po domluvě s operatérem, o léčbu wobenzymem. Nashledanou, dr. Remeš,
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.