Dobrý den jsem 25 letá mamminka po dvou císařech a zůstala mi po nich povislá kůže na břiše. chci se zeptat jestli je nutná operace nebo jestli jsou nějaké krémy pro zpevnění břicha. Každý den cvičím ale mám pořád povislou kůži a strie. Děkuji za odpověď Kalužová
Dobrý den. Povislou kůži po porodu lze odstranit pouze abdominoplastikou.,objednejte se na konzultaci která je u nás zdarma a přesně se domluvit o jaký zákrok by jste měla zájem . po-pa od 16,00-20,00 u s.Herbergerové. Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý den,
bez vyšetření těžko říct, pro každého je termín povislá kůže jiný - od lehce povolené kůže až po faldy. Pokud jsou ale skutečné převisy, pak jedinou spolehlivou metodou je chirurgické odstranění.
S pozdravem
M.Molitor
Dobrý den, myslím, že na povislou kůži žádný krém nepomůže. Povislá kůže se musí odstranit. dr.Paděra
Dobrý den, chystám se na abdominoplastiku, trápí mě bříško po dvou dětech, mám rozestup břišních svalů a pupeční kýlu. Chci se zeptat jak by jste vedli v mém případě jizvu? Jestli by jste zvolili tvar kotvy nebo jestli jen podélnou a v jaké oblasti by tedy byla, jestli nad císařským řezem nebo ještě výš? Já bych upřednostnila pouze podélnou a co nejníže( v jizvě po císaři) šlo by to?Protože nemám moc velký převis. Děkuji a přikládm foto pro lepší orientaci. S pozdravem Klára
Dobré ráíno
podlepřiloženýchfotografií lzeodhdnout, že řezpříčně v podbřišku by měl být dostačující. Vždy záleží na množství předvším kůže na břiše a její elasticitě,. zda je pouze řez v podbřišku proveditelný.
Řez je obvykle o něco níže než je jizva po sekci ale je nutné si uvědomit, že tah za kůži jizvu vytáhne směrem vzhůru, tedy,. že je obvykle výsledně výše než je naznačena při plánovaání operace.
S pozdravem
Kulhánek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.