Kompresní prádlo nebo stahovací pás po abdominoplastice

romca87
romca87
14. 7. 2016 · Poslední odpověď: 14. 7. 2016

dobry den v zari jdu na abdominoplastiku,a chtela jsem se zeptat zda stacihnedpo zakroku nosit kompresni pradlo nebo musi byt i pás.co je lepsi? dekuji za odpoved

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Jako plastický chirurg jsem od roku 1993 začal vyvíjet a vyrábět kompresivní bandáž, protože v té době ještě u nás se lidé obvazovali elastickým obvazem, který se zařezával a nesvědčil. Ve spolupráci plastického chirurga, perofesorky z oděvní školy a zkušeného protetika jsme začali vyrábět velice efektní kompresivní bandáž. Od té doby používám na konkrétní operace konkrétní návleky a jsem schopen vysvětlit co je na co dobré. Nevím který z kolegů, plastických chirurgů má po více než dvaceti letech větší zkušenosti nejen s estetickými operacemi ale i s elastickou bandáží pro tyto výkony. Fa. DaTOM vyrábí po abdominoplastice jednoduché kalhoty s kšandama se zapínáním na \"body\". Jednoduchý návlek stačí, protože by měly zůstat volné kyčle, neboť se po abdominoplastice měly nohy ohýbat v kyčlích aby se uvolnil tah kůže břicha. Vyrábíme i zdvojené návleky, ale ty jsou pro stavy po liposukci. Z mého pohledu je pás méně vhodný a pomáhá tak z poloviny.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Pokud donesete potvrzení o platbě konsultace z jiného pracoviště, pak u nás za konsultaci platit nebudete.
Na konsultaci se můžete objednat na, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Související dotazy

Úprava pupíku po abdominoplastice BRNO

Missy_X
Missy_X
5. 6. 2017 · Poslední odpověď: 12. 6. 2017

Dobrý den, lze upravit pupík (zmenšit) po abdominoplastice? Dle mne je příliš velký, nevzhledný - má obvodní doktorka se také zhrozila jeho velikostí. Sháním případně i nějakého doktora který má zkušenosti nebo by si na úpravu troufl. Případně by mne zajímala i cena, zda se to provádí jen ambulantně nebo je nutná hospitalizace a CA. Pouze Brno. Děkuji.

odpovědi (3)

korekce bude obtížná, protože otvor pro pupeční jizvu je větší, i když se sníží tkáň pupeční jizvy jako taková a nový řez se povede s cípem dovnitř, tak zlepšení sice bude patrné, ale je otázka, zda vám přinese plnou spokojenost, výkon by bylo vhodné provést v celk. anestezii, do jizev infiltrace docela dost bolí a navíc je situace méně přehledná , přeji hezký den prof dušková

Pás u abdominoplastiky

ivca836088
ivca836088
3. 10. 2019 · Poslední odpověď: 8. 10. 2019

Dobrý den, mám možná hloupou otázku. Ale příští týden mám na pátek naplánovanou abdominoplastiku ve Vinohradské nemocnici. Včera mi přišel poštou stahující pás a punčochy. A teď nevím, zda to mám vybalit, vyzkoušet, přeprat, či nechat zabalené v krabici a vyzkouší se až v nemocnici. Děkuji za odpověď.

odpovědi (3)

Dobrý den,
vyzkoušet určitě můžete. Praní dle Vašeho úsudku.

S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 10. 2019
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 6. 2023
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 4. 2016
Neinvazivní liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 10. 5. 2022
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 6. 2018
Abdominoplastika
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 3. 2015
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 9. 2016
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 8. 2010
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 8. 2012
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 4. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi