Dobrý den mám možná hloupý dotaz. Zhubla jsem že 120kg na 74kg.Muj cíl je 70kg a méně. Mám v plánu jít na abdominoplastikou v září. Když půjdu tedy na abdominoplastikou se70kg je reálné, že po odstranění tkáně budu mít treba68kg? Děkuji za odpověď
Dobrý den,
operace spočívá ve zpevnění rozestoupených břišních svalů (diastázy), jejich sešitím a odstranění přebytku kůže z oblasti břicha. Množství předem nelze odhadnout.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
tady záleží na tom, jak moc velký převis tkáně máte. Pokud váží cca kolem 1 kg, tak samozřejmě je možné, že po abdominoplastice zhubnete o redukovanou část kůže. Během abdominoplastiky se také standardně odstraňuje taková vrstva v horní části břicha.
Pokud byste se chtěla o této operaci dozvědět více, ráda Vás přivítám na naší klinice na konzultaci. Vše Vám podrobně vysvětlím, a názorně ukáži.
V případě zájmu nás můžete kontaktovat a kolegyně na recepci s Vámi domluví termín konzultace se mnou.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu!
S pozdravem,
MUDr. Aneta Krajcová
Plastický chirurg, ABClinic Art & Beauty
Dobrý den,
abdominoplastika odstraňuje přebytečnou povolenou kůži a kožní převisy. Operace opravuje nepříznivé změny kontury břišní oblasti. Kolik se odstraní nelze takto posoudit.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
cílem abdominoplastiky je odstranění nadbytků kůže břišní stěny, sešití diastázy a tím zpevnění břišní stěny. Někdy lze i pomocí liposukce břicha a boků snížit tukovou vrstvu těchto oblastí. Kolik kg tkáně a ml tuku se přitom odstraní nelze stanovit před výkonem. Většina chirurgů váží přesné množství odebraných tkání, takže kolik se odstraní, budete po operaci vědět.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.