Jaký typ plastické operace břicha zvolit?

Elishka
21. 3. 2021 · Poslední odpověď: 23. 3. 2021

Dobrý den, měla bych zájem o liposukci/odstranění přebytečné kůže na břiše, ale bohužel nevím, jaký zákrok přesně by pro mě byl vhodný. Jsem po císařském řezu. Má původní váha byla 60kg, v těhotenství jsem nabrala na 95kg a nyní jsem na 70kg. Diastázu nemám - ověřeno od lékaře. Snažím se aktivně redukovat tuk (pohyb/strava), nicméně již před těhotenstvím jsem měla vždy "vak" na břiše :) a ačkoliv se mi břicho zmenšuje, již nyní je vidět, že se kůže krabatí. Prosím o informaci, jaký zákrok byste navrhovali a zda je vhodné ještě něco zhubnout pro lepší efekt zákroku. Děkuji Vám.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý deň prajem.
Pri prebytočnej koži na bruchu je vhodná abdominoplastika. Niekedy je kombinovaná s liposukcou tejto oblasti. Najlepšie je prísť k nám na kliniku a skonzultovať možnosti :-)
Konzultácie máme nezávazné a zdarma.
Mudr. Baran Matúš MBA

Dobrý den, odstranit kůži na břiše + přebytečné tuky je možné operací, která se nazývá abdominoplastika + liposukce břicha a nejčastěji přidáváme i liposukci boku. Jizva je v podbřišku a počítejte s 2 až 3 týdenní rekonvalescencí po operaci.
Více informací Vám ráda sdělím během osobní konzultace, které mám v pondělí odpoledne nebo ve středu mezi 11. a 17. hodinou.
Budu se těšit na Vaši návštěvu.
S pozdravem,
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg
ABClinic Art & Beauty

Dobrý den,
dle fotografie bude vhodná abdominoplastika. Nutná je ovšem osobní konzultace a vyšetření. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE.

S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
abdominoplastika se provádí, pokud již neplánujete další těhotenství, pak se odstraní nadbytek kůže, sníží se tuková vrstva v oblasti břicha a boků a sešije se diastáza.
Pokud jste byla těhotná, břišní stěna povolí a vytvoří se rozestup břišních svalů, ten se vytváří vždy, takže rozestup diastázy musíte mít také.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 3. 2012
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 31. 8. 2011
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 4. 2012
Odstranění strií
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 8. 2014
Frakční laser
1 odpověď, nejnovější odpověď: 1. 11. 2022
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 9. 2008
Abdominoplastika
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 2. 2013
Labioplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 3. 2022
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2013
Abdominoplastika
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 10. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi