Dobrý den. Jsem 2 měsíce 14dni po operaci. Stahovaci pas už nenosim. Ale stahovaci kalhotky pořád nosím. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho je ješte musim nosit. Dekuji
Vzhledem k tomu, že se na kompresivní bandáži jako plastický chirurg podílím už od roku 1993 mám vyzkoušíno, že 1. měsíc non stop a dva měsíce alespoň přez den mají ideální efekt. Měl jsem i "fanatické" klientky, které kompresi nosily déle, třeba i rok a efekt byl o to lepší...
Zakladatel jehličkové liposukce doporučoval tvarovací elastickou bandáž i třeba rok před výkonem a údajně mu nepřišla třetina respondentek vůbec k výkonu.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, kompresi doporučuji tak 5-6 týdnů, stahovací kalhotky jako podporu max. do 2 měsíců. S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Dobry den, pokud je bříško dobre zhojene a nejsou zadne zatuhliny, El. Kompresi nosit nemusite. Zdraví Dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.