54 let, 170 kg po zhubnutí v minulosti mám extrémně povislé břicho, které mi brání v pohybu, mám diabetes mellitus s dlouhodobým cukrem 60. děkuji za odpověď.
Dobrý den. Dobrý den. Operaci je možné podstoupit. Dbejte nadále na kompenzaci diabetu. Kontaktujte nás, můžete zaslat fotografie, sdělit kolik aktuálně vážíte a jakou máte výšku. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Vážený pane, je třeba si uvědomit, že abdominoplastika je jednou znejnáročnějších kosmeticko-estetických operací, jak z hledista vlastní operace, zátěže pro organizmus a pooperační léčbu. Chci tím napsat, že jste z mého pohledu velmi rizikový pacient. Pravděpodobně bystě se měl pokusit ještě něco shodit a , samozřejmě řešit svůj diabetes. Neznám privátní kliniku, která by se Vás odvážila operovat, tak rizika jsou veliká. Svůj stav konzultujte na klinice plastické chirurgie , která má náležité zabezpečení jak ve smyslu JIP, tak transfuzní stanice. Takové bývají např. fakultní nemocnice.
Držím Vám palce,
prim. Dr. V. Víšek, CSc.
Dobrý den,
měla byste ještě pokračovat s redukcí váhy,
máte obesitu 3. stupně, tedy obesitu velmi vysokého stupně,
nyní by byla operace velmi riziková a ani efekt operace by nebyl dostatečný
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den, ano, ale ne u nás na klinice, kontaktujte plastiku při fakultní nemocnici.
BODY klinika plastické chirurgie
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.