Abdominoplatika s kylou

JirinaThielens
27. 12. 2021 · Poslední odpověď: 2. 1. 2022

Dobry den, po dvou porodech - oba cisarske rezy - jsem mela pupecni kylu a diastazu primych brisnich svalu. Pupecni kylu sem mela operativne opravenou pred 3 roky, ovsem disk, kterym byla kyla spravena, se vysunuje ven diky diastaze brisnich svalu. Diastaza je okolo 3 az 4 prstu. Cvicenim se brisni svaly nestahuji a bricho zustava vypoukle, coz pusobi discomfort a esteticky nevypada hezky. Je mi 38, mám 50 kg, celkove fit. Chtela bych se zeptat, jestli jdou oba problemy vyresit chirurgicky v jedne operaci, jak dlouho je pooperacni lecba a kolik operace stoji pokud je hrazena plne osobou. Momentalne ziji v Anglii, ale pochazim z Brna, hledam kliniku ja jizni Morave. Dekuji Jirina Thielens

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
operace břišní kýly je možné podstoupit na chirurgii. Lze vyřešit oblast břišní kýly a eventuálně i rozestup břišních svalů, to ale za cenu jizvy,
ale okolí, tedy vyklenutí břišní stěny jako takové je závislé na povolení břišních svalů, které závisí i na vás, správné držení břišního lisu lze zlepšit cvičením a správným držením těla, to žádná operace nevyřeší.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den ; mate fotky ?

Vážená paní,
doručuji Vám obrátit se na nějaké chirurgické pracoviště. Problematika recidivující kýly a velké diastasy patří spíše tam.
Držím Vám palce, prim. Dr. V. Víšek, CAN Clinic.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi