Dobrý den. Jsem již dva roky po liposukci břicha. Zůstaly mi velké převisy kůže okolo pupíku a níže. Rozestup břišních svalů nemám. Je mi 54 let a jsem v invalidním důchodu. Proto také sháním lékaře, který by mi to provedl co nejlevněji. Přiložím i fotografie. Velice mi to vadí hlavně kolem toho pupíku, kde se kůže nemůže sesunout níže. Vždy jsem měla velice štíhlý pas 🙂. Moc prosím o odpověď a předem velice děkuji.
Dobrý den, abdominoplastiku můžete podstoupit. Odstraní se přebytečná kůže. Možná je i s kombinací s liposukceí. Ceník máme na stránkách kliniky. Přesnější cenu Vám řekneme po konzultaci s lékařem. S pozdravem a hezký den přejeme, Formé clinic.
Dobrý den,
cenu nemohu uvést, je to na osobní konzultaci.
Dobrý den,
cena se určuje na konzultaci podle rozsahu výkonu. Vy byste mohla mít abdominoplastiku, během které se odstraní přebytečná kůže, dále je možné i sešití břišních svalů, tím se břišní stěna zpevní a ev. i liposukci boků.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.